Nya vindar

Det var någon gång i våras som man berättade, att boendeenheten och dagliga verksamheten kommer att få egen personal. Ja det vill säga för de som jobbar på den dagliga verksamheten jobbar bara dagskift. Själv tycker jag att det är bra och man får en klarare bild av båda serviceenheterna.

Ja från och med i morgon blåser det nya vindar här, och man ska komma i gång med nya systemet. Alla vet bara lite o. vilka av personalen som stannar här på boendet, själv hade jag turen som fick behålla min egen vårdare. Så igår fick jag veta att hädanefter ska jag komma och äta mellanmål hit till boendet. Och med tiden får man se hur systemet utvecklas, hoppas att det blir något bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.