Gör det lättare

Här är det mulet väder med 17 grader. Jag var ute på terrassen en sväng, luften kändes smått fuktigt o. det blåste lite också. På förmiddagen roade jag mig att se på ”Alla vi barn i Bullerbyn”, ibland känns det kul låta barnasinnet komma fram. Och då är det bra att bo ensam, så ingen kan hitta en sittandes och se på barnfilm. 🙂

Lunchen lagades här inne i min lägenhet, det blev en skinksallad. Bra att äta lite lättare på dagen. När jag hade ätit, packade vi med personalen mina simgrejor för morgondagens vattenterapi. Ibland känns det bättre att göra en del saker med någon bekant handledare och göra det lättare för mig själv. Då undviker man en del missförstånd och situationer. Med tiden har jag lärt mig ett som annat.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.