Målrik fotbollsmatch

Det var trevligt att se dagens målrika fotbollsmatch mellan JARO och Ekenäs EIF. Matchen började ganska ampert när EIF gjorde mål då några minuter hade, just då hann man tänka att hur skulle det hela sluta, efter en stund lagade JARO ett mål och någon minut senare kom ett till, ja det är inte ofta som man får se två mål efter varandra. Hemmalaget spelade bra med bollen, hade en del målchanser.

På pausen bar man min rullstol upp på läktaren under tak, molnen såg gråtunga och mörka att det kunde börja att regna. Sen åt jag en grillkorv. Och när den andra halvleken började sade vi med min vän, att det skulle bli nästan för spännande. Den andra halvleken bjöd på två fina mål som JARO gjorde och vann med 4 – 1. En regnskur kom i slutet av matchen som var ganska kort, och efteråt sken solen igen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.