Allt är väl

I morse efter att jag hade stigit upp, skulle jag bara korrigera akvariets syreapparats ställning eftersom den lät ganska mycket. Drog i sladden med apparaten ner från soffan och satte den på golvet, jag ryckte väl lite häftigt till att slangen kom lös från maskinen och bubblorna försvann, som tur tog det inte länge innan personalen kom in till mig och hjälpte med att få slangen tillbaks på sin plats. Soffan verkade vara den bästa platsen för apparaten. Kändes skönt att få ha en annan personal som kände mig och mina rutiner. 🙂

Det är lite konstigt väder, ibland skiner solen och ibland är det mulet o. ungefär 18,19 grader. 🙂 Passade på att vara och trampa, det blev 8 km. på 30 min. Ja allt är väl med mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.