När det kolliderar

Känner att jag är tvungen att varna de som tycker, att jag gnäller men försök minnas att det handlar om mina känslor. Livet är inte dans på rosor varken mitt eller ditt.

Alltid när jag tror att jag har hittat en våglängd som det känns okej att samarbeta med någon personal jag inte riktig gillar. Ja jag trodde att det började gå bättre, eftersom vid eftermiddagskaffet var det lättsamt småprat, men vid middagen kändes det som om jag fick ett slag mot ansiktet. Maten kändes aningen för het i min munn och brände till, att jag spottade ut maten, i glaset fanns vatten men jag ville ha mjölk. Dricker annars mycket vatten i lägenheten, och en del handledare vet det så man sätter inte det åt mig. Men då uppmanades jag att dricka upp vattnet, i stugköket fanns en annan personal som hade hört detta att jag inte ville ha vattnet, och berättade om mitt drickande o. jag fick mjölk.

Vid middagen bad jag att den andra handledaren komma till mig när det fanns tid, ibland upplever jag en språkmur o. vet inte hur mycket man förstår eller är det frågan om nonchalans. Jag hade märkt att den ena fuktmätare var vit som betydde att blomman var torr, och när vi sen med personalen vattnade blev mätaren blå igen. Sen satt jag och läste dagens tidning och klockan var ungefär kvart över sex. kommer handledaren in o. ville att vi skulle göra kvällsbestyren. Då kände jag att jag var tvungen o. säga nej eftersom det var för tidigt och bad om att få göra det efter kvällsmålet som skulle vara klockan sju. Det skulle kanske ha varit annat ifall man hade kommit överens om det tidigare, men så var inte fallet nu. Lite väl tidigt för att vara en fredagkväll tycker jag. 🙁

Ja när det kolliderar så tycks det göra ordentligt. Nej, det kändes inte okej, liksom jag var inget värd just då. 🙁 I dennes ögon är jag väl en besvärlig typ, men det struntar jag i, och må vara det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.