Det var något!

Det blev ju så att efter lördagens marknad föreslog personalen att vi skulle sätta ut mina böcker i vitrinskåpet på den dagliga verksamheten för allmänheten, själv tyckte jag att det var en bra idé. 🙂 Och på eftermiddagen när jag var på kaffe berättade man, att det hade varit någon som köpte en bok idag. 🙂 Det var något! tänkte jag och log för mig själv. 🙂

Dagens fysioterapi var mångsidig med balans, magmuskler och töjningar. Ja det kändes bra att träna. Sen gav min fysioterapeut tiden vattenterapi, ja nu börjar terapitiderna vara pusslade. 🙂 Så började jag ordna med hjälpen såsom med assistenten och lunchen på jobbet.

Nu vid middagen hade jag bestämt mig för, ikväll skulle det bli trampning. En stund senare överraskades jag att det ringde på dörren, och där stod en vän. 🙂 Vi pratade en stund, innan vi gick och spände fast mina fötter på Motomeden. Småpratet med personalen o. min vän pågick en stund, medan jag satt och trampade, det kändes trevligt. 🙂 Ja det blev 8 km. på 30 min. 🙂 Kvällen var bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.