Till min glädje

Nu under dagen blev det några kortare blogginlägg, och trots att dess korthet så till min glädje har det varit redan över 70 visningar. Kan hända att min blogg är intressant om min smått krokiga och brokiga vardag. 🙂 Ja det kommer stunder när orden bara kommer, och om det finns någon chans så skriver jag ner. Hur som helst känns det bra att bloggen är läst och omtyckt, det skulle jag inte ha trott för snart sju och ett halvt år sedan. 🙂

När lunchtiden närmade sig , fick jag ett samtal från hemvården. Det var en personal som sade att man var nog på väg men skulle bli lite försenad. Ja jag fick nog min lunch och blev mätt.

Hemfärden blev en halvtimmes resa, konstigt nog var jag ganska lugn. Men i det stora hela så är det inte ett fungerande system, om man skulle fråga mig. Väl hemma bad jag att personalen skulle spruta citrusväxterna med tallsåpa. Lite senare satte vi med handledare en fuktsmätare åt appelsin trädet, och jag har två mätare till som jag ska ha till de två pelargoner som ska komma hem från villan. 🙂 Ikväll hördes det lite åskbullrande som blev inget större åskväder.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.