Visst finns det tallsåpa

Längs dagen har det kommit lite regnskurar och någon gång har man kunnat se någon solglimt bland molnen, temperaturen ligger vid 19 grader. Naturen behöver absolut få vatten, gräsmattorna är torra och gula.

När jag hade ätit mellanmål, pratade jag för personalen om att jag borde få tag på lite tallsåpa och undrade ifall det fanns i huset. Då sade man att visst finns det tallsåpa till o. med en 10 liters dunk. Jag körde med elrullstolen över till boendet, pratade med en annan handledare om det jag hade just hört, men man hade varit så vänlig och tagit med lite tallsåpa åt mig.

Sen gick vi in till mig. Först öppnade vi med personalen ett paket som hade kommit, det var fuktighetsmätare till blommorna. Och så fick jag ytterligare ett paket med fiskmat. Ja då blev det en stund med skratt med personalen. 🙂 Sen sprutade vi mina citrusväxter med tallsåpa. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.