Ja varför är det svårare?

Varför är det mycket svårare att bara göra en sak i taget än att göra många saker samtidigt?

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Ja varför är det svårt? Bra fråga. 🙂 Själv är jag en liten påhittig filur som hittar på vad som helst. Ni ska veta att filuren i mig visar sig inte för helst, och kanske det är bäst, annars tror folk att jag är helt knäpp. Det är jag ju ändå, fast jag döljer det, fast jag flippar ur ibland…. bara…. ibland. 🙂

Ikväll har jag gjort flera saker men inte samtidigt, känner mig ändå ganska flitig. Tvättade kläder hej, som inte varje dag är så värst lockande. Sen hann jag testa fuktighetsmätare och satte åt några blommor, bland annat åt citron trädet och pelargonerna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.