Nu eller aldrig

I natt sov jag bra, det var inte så konstigt efter gårdagen, och steg lite förrän handledaren kom in till mig. Skönt att vakna i lugn o. ro medan frukosten lagades. Pratade lite om dagens planer, bland annat att jag borde trampa, har lite ont samvete om att jag inte har gjort det. Sen sattes en tvättmaskin på.

Ja nu eller aldrig måste jag börja trampa, annars blir det ingenting tänkte jag för mig själv. På förmiddagen fick jag mig till Motomeden, ja tänka sig. 🙂 Här var det inte tid för inga nåd eller lathet, gav smisk åt mig själv. 🙂 Det blev 8,2 km på 29 min. som var bra för att vara första gången efter semestern, så känner jag glad för att jag fick igång med trampandet. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.