Café Bryggan var ett mysigt ställe

Det har varit växlande väder från mulet till sol och lite regn, ganska varmt var det ändå sådär kring 19, 20 grader. Blåste gjorde det tidvist ganska kraftigt också. Mina vänner kom efter mig på eftermiddagen, och vi körde till Café Bryggan i Öja. Ett mysigt Café vid en strand, med stort terrass som det var lätt att komma med rullstolen till. När vi drack kaffe och åt bulle eller glass, just då sken solen så det var tur med vädret. Trevligt att vara dit, jag hade aldrig varit där tidigare.

Sen for vi till mina vänners villa. Där blev jag bjuden på god mat och jordgubbar med grädde. Ja jag hade en trevlig eftermiddag. 🙂 Så kom jag hem och fick hjälp med duschen. 🙂 Det gick bra även om jag inte hade hunnit prata med kvällspersonalen, att jag skulle vilja gå i duschen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.