Varit mycket ute

Det har varit en lång och trevlig dag. Rörde med elrullstolen mellan försäljningsborden, ibland blev det en paus för grillkorv eller något, berodde lite på när någon personal hade tid att hjälpa mig. Några vänner kom till marknaden, det var så trevligt att träffa dem. 🙂

Här var det Eskoos egna musikband, och först efteråt hörde jag att det var bara personalen som spelade. Sen fanns det en ponny och kanin, till och med ett hopphus för barnen. Till allas glädje var det ganska många barnfamiljer som kom och besökte marknaden, så hade vi tur med det fina och soliga vädret.

Nu känner jag mig lite slö och trött, det märks att jag har varit mycket ute. Kanske jag har fått friskluftsförgiftning? 🙂

Ikväll fick jag en fråga: Var kan man köpa böckerna? Ja, böckerna kan ni köpa av mig. Det är bara att skicka adressen här via bloggen eller på Facebook sidan så kommer boken på posten. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.