Vilken tur!

En stund innan det blev dags att ställa mig till jobbet, hann jag ta ett varv ut på terrassen och njuta av blommorna o. den soliga morgonen. I samma stund som jag öppnade terrass dörren lossnade handtaget på dörren som visserligen hade varit lös en tid, och nu föll den ner på golvet. Sen tog jag upp den och lade den på skrivaren, lite typiskt var att det var fredag o. vem vet hur länge det skulle ta innan fastighetsservicemännen kommer och fixa handtaget. Hann jag tänka för mig själv. På något vis fixade jag det lilla låset utan förlängningen till handtag, då insåg jag förlängningens betydelse.

När jag kom med elrullstolen in till dagliga verksamheten, for jag till handledarna och bad dem skriva upp att mitt dörrhandtag skulle behöva bli fixad, och rätt som det var satt man och skrev en lista till fastighetsservicen på allt vad man skulle göra, de hade lovat komma idag. Ja de ”borde komma” tillade jag skrattandes, samtidigt märkte jag vilken tur att handtaget trillade lös just idag.

Och mycket riktigt på eftermiddagen kom en man från fastighetsservicen, som lagade handtaget. Jag blev glad, nu behövde jag inte vara beroende av andra, i flera omgångar gick jag in och ut på terrassen. 🙂 Sen fick jag hjälp med duschen av en bekant personal som kändes tryggt och bra, samtidigt blev det trevligt småpratande. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.