Det var ju bra

Medan jag satt och väntade på skjuts hem, så kom det några torra regndoppar som man kan nog inte kalla regn. Hann riktigt bra ta kaffe innan min fysioterapi började, första gången efter semestern och jag funderade att det skulle kanske vara bra att töja ben och armar. Sex, sju veckor är ju ganska lång tid att vara utan terapi, och ibland har kroppen vara styvare. Men nu konstaterade min fysioterapeut och jag att jag var inte så styv, det var ju bra. 🙂

Jag for till min vän.

trevligt att få träffas,

och vara med o.

fira en viktig

dag.

Kvällen blev

solig o. varm

att man kunde

sitta ute och äta.

God mat och

trevlig sällskap

som är bra

ingredienser

för en fin

kväll,

och tack för

den. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.