Vara finkänslig

I morse var det en ny personal med handledaren och mig. Visst gick det bra. Det var bara en sak som jag lade märke till, och det gillade inte jag. Alla har ju sina sätt att bädda sängen, men när sängöverkastet var lagt under bäddmadrassen och det kändes liksom inte min grej.

Efter någon minut att jag blev ensam i lägenheten, när det fanns tid tills jag skulle fara till jobbet. I dörröppningen bad jag handledaren komma in till mg, och dra ner sängöverkastet, o. det var inga problem. Ibland lönar det att vara lite finkänslig, så man inte blir osams. Sen hann jag ta en sväng ut på terrassen och se på blommorna.

Dagen var solig o. varm, kring 18, 20 grader, men nu har det blivit mulet. På dagen fick jag ett meddelande från en dagliga verksamheten att nu hade man satt reklamen om lördagen på FB.o, jag fick gå och dela, som jag gjorde. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.