Lugn hemmakväll

Ja det har varit en lugn hemmakväll, har inte gjort något, utom att jag bloggade. 🙂 Sen pratade jag med en vän, det kändes härligt att tala med varann. 🙂 Samtalet slutade med att jag blev bjuden till min vän i morgon, ja det ser jag framemot. 🙂

Redan ikväll ordnade jag morgondagens skjuts, beställde via Messenger som gick smidigt.

Ibland märks det att människor som inte har lärt sig att känna mig, så tänker inte riktigt efter vad de säger. Jag gick från kvällsmålet och förbi min motions cykel, Motomed och råkade se en av nyare personalen sitta där. Medan jag gick så sade jag att jag brukar trampa men har inte hunnit. Då säger man: ”Kanske du hinner göra det senare ikväll.” Då svarade jag: ”Nej, jag tror inte det.” Jag lät bli att säga om att kvällar är lite sämre tidpunkt för mig, när mina ben är trötta. Alla gånger orkar jag inte förklara hur min funktionsnedsättning påverkar min kropp.

Igår kväll tog vi med personalen och spraya med lite tvålvatten på citron trädets blad, när en av de nya blad såg aningen konstiga ut som visserligen hade blivit borttagna. Man såg nog ingen ohyra på bladen, men för säkerhets skull ville jag göra det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.