Allt är möjligt

Ja jag må säga att det kanske är första gången när Vipbuss chauffören började fundera hur länge jag skulle sitta på,(då hade jag kanske redan suttit en 20 minuter) ringer centralen där man medgav att tiden hade blivit felmatat in. Alltså mitt namn borde ha kommit tidigare upp på maskinen men som aldrig kom, men nu fick man lov att köra hem mig. Här ser man att allt är möjligt. 🙂

I samband med eftermiddagskaffet lagade vi med personalen matbeställningen, nu var jag skarp i huvudet o. inga fler missar vad det gällde mängden på mat. HA HA HA!!! 🙂 Sen passade jag på atr sätta på en maskin tvätt, tog mig i kragen och gjorde lite nytta. Min vän kom tidigare än jag hade väntat, överraskade mig med snålsoppa som fick bli morgondagens middag. Det blev trevligt småprat medan jag åt. 🙂

Sen for vi till Bjärgas, roligt att se örtagården och gänget. På vägen kom det några torra regndroppar, men kvällen var ganska varm. När jag gick med rullatorn mot örtagården, ramlade jag med alltihopa och hittade mig liggandes på grusmarken. Tror att den som hjälpte mig upp, så blev mer till sig än jag, eller min vän när jag hade berättat om det som hade hänt. Annars var det en trevlig kväll. Här hemma fick jag en trevlig pratstund med en annan vän som jag ringde åt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.