Terrassen piffades upp med nya blommor

Då var det dags för vardagen, och jobbet kallade på mig. Skönt med en morgon som gick smidigt med en bekant handledare, och jag fick vara den som jag var. Solen sken vackert o. ganska varmt var det också. Jag for ju iväg med den manuella rullstolen, ja jag hade lite ärenden att uträtta på stan.

Den första arbetsdagen gick bra, och jag lyckades göra allt utan att göra bort mig. Det kändes bra att börja jobba efter semestern. 🙂

Vid ett tiden kom min assistenten efter mig, vi pratade smått om det som jag hade tänkt att vi skulle göra idag. Jag berättade om penséerna, sen blev det att vi for till Sunds Trädgård, först for vi med assistenten via posten. Behövde köpa kuvert. På Sunds köpte jag krysantemer.

Ja jag ville piffa upp terrassen med nya blommor, blev trött att se på de utblommade penséerna. Här ser man skymten av pelargonerna som har varit under sommaren hos min assistent. 🙂 Fastnade för färgen på krysamterna. 🙂

Tänk vad pelargonerna har vuxit och blivit så fina o. stora. 🙂 Man blir glad av blommor.

Nedanför terrassen blommar fjolårets penséer som har fröat av sig.:)

Sen postade vi med assistenten lite böcker, både på svenska och finska.

Kram 🙂

Ibland känns det

bra att kunna göra

rätt beslut,

hade förståelse för

att stå över en

sommarfest.

Istället blir det en

annan utflykt till

Café Bryggan med

mina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.