Beslutet om att ha reklam på bloggen igen

God förmiddag på er! Solen skiner från en blå himmel, det är kring 11 grader. Här gäller det att samarbeta och göra det bästa här på boendet, nu det är ännu semestertider och så är det någon förkylningsperiod på gång. Men själv mår jag bra, bäst att försöka hålla sig frisk. 🙂

Nu har det gått några år sedan sedan jag slutade med att ha reklam från Google här på bloggen, började komma sådana annonser som jag inte tyckte om. Nå, hur som helst bestämde jag mig igår, för att ha reklam på bloggen igen. Testade med att ändra språket på annonskontot, tja, vet inte om det är till någon hjälp men alltid går det att prova. Jag provade med alla möjliga program och inställningar, så nu när jag idag kom in här på bloggen, fick jag se att det hade kommit annonser upp på sidan. Ja, jag kände mig rätt nöjd med det jag såg. 🙂

Ni ska ha en bra dag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.