Kylskåpet får påfyllning

Det kändes bra att vakna här hemma på boendet, trevligt att träffa personalen också efter sommaren och semestern. Vi småpratade medan jag satt och åt min frukost. Morgonen var ganska mulen med sina 10, 11 värmegrader, men ibland kan man se någon glimt av solen.

Redan igår sade min bror om det var något jag behövde från butiken, så var det bara att ringa. Jag gjorde det också, skickade ett meddelande på saker jag behövde. Samtidigt kändes det bra att kylskåpet får påfyllning, och jag kommer att klara mig till torsdagen.

På förmiddagen gick jag in på Smartaskers hemsida och beställde en fuktmätare för krukväxter. Ja, jag är ju en som vill testa på allt som är nytt, och på gränsen till udda. Tror faktisk att det kan vara en bra grej. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.