Nu är jag hemma i Jeppis

Det är inte varje morgon som jag har fått se en skogsmus komma springande över matsalsgolvet, och hjälp, vad snabb den var. Ja sådant kan villalivet vara. 🙂 En sista kaffekopp tog jag på terrassen, även om solen inte sken ännu på min plats eftersom vi var uppe lite tidigare än andra morgnar. Och jag fick ännu se på de fina pelargonerna. 🙂

Småningom packades min väska med lite kläder. Joystickmusen och tangentbordet. Sedan körde vi med mor och far in till Helsingfors, där vi åt lunch med min faster och kusin från England. Det var trevligt att hinna träffas, innan jag åkte upp till Jakobstad.

Vi for i tid till flygfältet eftersom det är så stort, och långa avstånd att gå. Mor, far och jag hann ta en kaffe innan, fältpersonalen kom efter mig och förde till flygplanet. Det tog sin lilla stund innan man fick gå ombord på planet, nu hjälpte man mig från båda sidorna och jag kunde gå in. Flygresan blev en halvtimme försenad, men allt gick smidigt.

Min bror var på Kronoby flygfält och tog emot mig. På vägen hem beställde vi en pizza som vi delade här hemma hos mig, det smakade gott efter resan. Jag bad att min bror skulle hjälpa med att sätta tangentbordet och musen på plats. Allt såg bra ut, utom blomlådorna som ser lite tråkiga, och citrusträden är inne. Ja nu är jag hemma i Jeppis. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.