Sade hej och tackade för sommaren

Alltid när det blir dags att säga ett hej till någon, inser man och frågar sig vart försvann tiden. På eftermiddagen sade jag hej till min kusins familj, det har verkligen varit så trevligt att vara tillsammans med dem, å så fort en och en halv vecka gick. 🙂

Mot kvällskvisten gick vi med mor och far till vår andra villagranne, samtidigt fick jag säga hej och tackade för sommaren. Vi kunde sitta ute, så länge som solen sken kändes det okej med temperaturen men när den försvann så blev det rätt kyligt.

Visst är det lite vemodigt att lämna villan och blommorna, känns ändå bättre när jag vet att snart kommer mor och far hem så tar de med mina pelargoner. Ikväll fick jag tampas med DVD spelaren som jag fick igång till slut, och vi kunde se på en Wallander film. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.