Bastubad och hamburgare

Ja det blev bastubad i både rök- och vanlig bastu. Själv föredrog jag i den vanliga bastun som råkade vara hos oss, därför att det var lättare för mig att gå och man blev inte så smutsig, eller därinne var det ej lika mörkt.

Efteråt for vi till min kusin och åt hamburgare. Alla fick laga sin egen hamburgare, mor lagade åt mig. Det var en trevlig kväll igen, med god mat och trevliga människor.

Nu märker jag att det blev midnatt medan jag satt och skrev, en ny o. samtidigt min sista hela dag här på villan. Oj, vad tiden har gått fort men samtidigt känns det bra att komma till hemtrakterna igen. Nog hade jag kunnat stoppa tiden och haft lite villaliv till, nej, det finns ju ett liv efter semestern också, jag ska inte klaga. Ser framemot att se vänner som jag inte har träffat på hela sommaren. 🙂

Kram och god natt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.