Trevlig kväll

Grannarna till mina föräldrar bjöd oss på en liten matbit nu ikväll. Roligt attt träffas och prata om hur sommaren har varit. På alla sätt blev det en trevlig kväll. 🙂

Behövde en sådan kväll, att bara få glömma dagens tråkiga för en stund. Jag är nog okej, men det är en sak som jag bär med mig en tid framöver. Det är inte så lätt när någon människa som man har kunnat lita på så slutar att höra till ens liv, men ändå inte helt, på ett annat sätt bara.

Nu ska jag inte bli och klaga, ändå svider det i hjärtat. Och saknaden blir stor. Någon kan tycka att jag klagar mycket idag, det struntar jag i o. låta denne tycka vad man vill. I slutändan är jag bata en människa, som har rätt till sina känslor.

Ktam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.