Mycket att pussla och känslor

Det är en del att pussla, när jag är bara några dagar hemma. Jag skrev ett meddelande till assistenten, om när jag kommer hem igen. Sen fick jag se bilder på pelargonerna som såg bra ut och mådde fiut. 🙂 Mor och jag förde en del kläder till boendet, eftersom jag kommer att komma med flyg hem.

Kändes bra att fara och hälsade på boendet, samtidigt fick jag träffa några handledare och att uteblommorna mådde bra. Besöket blev också smått känslosam för mig, när jag fick höra att en personal ssom jag har tyckt mycket om så kommer att sluta.

Efteråt när jag satt i bilen, det var något ärendet i stan som mor hade. Ja då kom tårarna som jag försökte dölja. Svårt att förstå när någon som har varit likadan i tankemässigt som en själv, men livet måste gå vidare, och i alla fall hade jag fått en vän.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.