Känns fint

Ja att vara en sväng här uppe i Österbotten känns fint och bra. I morse var det smått mulet, men längs dagen klarnade vädret upp och blev soligt, aningen blåsigt men det var inte störande.

Det var trevligt att gå lite på stan. På Cubus köpte jag lite kläder Plötsligt träffade jag en skolkamrat, som jag inte hade sett sen gymnasietiden.. Lite senare på eftermiddagen kom min bror och min kusin o. hälsade på oss, trevligt att träffa dem båda. Det blev en trevlig pratstund i solen.

Nu sitter jag och lyssnar på boken: ”Alltid för er” av Gunilla Lind. ”

”Min man och jag var lyckligt gifta. Vårt liv bestod av mycket arbete, rikt umgänge, resor, vandringar i Alperna och operakvällar. Livet var bekymmerslöst. Problemen i vår relation började när jag upptäckte att vår äldste son var annorlunda.
Under loppet av nio månader slogs mitt liv i spillror. Alla våra tre barn diagnostiserades med autism, utvecklingsstörning och betydande utvecklingsförsening till följd av en ytterst ovanlig genmutation med endast tre kända fall i världen.
Min man lämnade mig och barnen för ett nytt liv utan oss i Tyskland. Han ville som han sa köra Porsche igen. Mamma avled i bukhinnecancer och pappa drabbades av en allvarlig sjukdom. Jag förlorade nästan fotfästet.
Det här är min berättelse.”

Alltid för er är en gripande historia om kärlek och passion, om djup personlig tragedi och om vägen tillbaka till ett nytt, annorlunda liv.”

Boken är gripande, och man kan inte förstå hur någon kan lämna sin fru och tre små barn. Av en händelse fick jag se på nätet där Malou intervjuade Gunilla, och efteråt sökte jag på Storytel o. hittade den som ljudbok. Samtidigt som jag vill lyssna mera,men vill inte heller att den skall ta slut alltför fort. 🙂 Jag kan rekommendera boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.