Fungerar det nu?

Ja, får se nu om tangenterna fungerar nu? För att igår kväll när jag skulle börja skriva, så fungerade inte mellanslaget. Det kändes lite jobbigt när tangenten inte funkade. Sen bad jag idag far att testa och dammsuga tangentbordet, ibland har det faktiskt hjälpt när tangenterna har krånglat.

Okej, nu verkar det som om tangenterna fungerar. Känner mig lättad när det var inget värre. Istället har jag problem med min tablett som tappar ström, även om jag har laddat. Nu konstaterar jag bara att tekniken fungerar ej alltid, och nej, jag klagar inte över det. Till all lycka fungerar åtminstone något i alla fall. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.