Nattens vind

Terrassen här vid villan brukar vara ganska skyddad, blommorna blev sätta under tak i skydd för regn . Men nattens vind hade dragit omkull några blomkrukor, bland dem var den nya pelargonen, en kvist hade gått av men blomman stöddes upp med pinnar och band så nu ser det bra ut.

Vi var med mor till frissan i Sammatti , själv hade jag aldrig varit där. Och till min förvåning förstod man mìg när jag förklarade hur jag ville få håret klippt. Blev riktigt glad för det. Kändes riktigt skönt att få kortare hår.😁

Det har varit växlande molnighet och ibland lite sol, sådär kring 15, 16 grader och ganska kyligt. Vinden har varit hård ännu på dagen.

Kram 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.