Testar mig fram

Till frukost brukar vi med mina föräldrar bär med fil eller youghurt eller fil, vanligen jordgubbar, blåbär och hallon. Igår var det lite mera hallon, och medan jag åt yougurhen så började jag nysa så innerligt och förstod inget vad detta kunde bero på. Alltså, inte kan man väl vara allergiskt mot bär? Sen bestämde vi med mor att jag skulle testa mig fram, vad det kan vara som jag reagerade på. Och i morse åt jag bara jordgubbar, o . inga nysningar kom. Nu är det bara att testa i fortsättningen också.

Solen skiner mer idag med 16, 17 grader. Det blåser ganska friskt, men det gör ingenting och känns ganska härligt ändå. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.