Elrullstolens tuta fick inget förtroende

Ikväll när vi satt med mina föräldrar ute på terrassen efter bastun, och såg Canadagässen komma mot vår strand. De här fåglar är inte precis vad vi vill ha, eftersom de kan smutsa ner ganska mycket. Själv var jag på väg upp till stugan med elrullstolen, som har ett bra signal på tutan och sade om jag skulle ta o. tuta lite för att skrämma bort fåglarna. Det gjorde jag men tutan fick inget förtoende. Canadagässen såg frågande på mig:) ”Vad står du där och tutar för?” Och jag som tänkte skrämma bort men det lyckades inte.

Det blev en filmkväll med Idiana Jones, jag tycker om de här filmerna även om jag har sett dem. Medan jag har suttit och bloggat så har det blivit midnatt och en ny dag igen. 🙂

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.