Framme på villan

Jag blev hämtad av mina vänner vid tolvtiden. Vi var framme vid Kronoby flygfält en stund innan incheckningen öppnades, som sagt var vi där i god tid som bara var bra då man hade en rullstol. Och som rullstolsburen vill de ta en först in på flygplanet. När jag reser själv ber jag att flygfälts personalen tar mig upp på planet med en bärstol.

Flygresan gick bra, i början av resan slumrade jag lite till. Vid landningen var det aningen luftgropar och hoppigt, eftersom det blåste. Nu idag gick det lite fortare med att få hjälp ut från flygplanet, i fjol tog det länge. När jag hade kommit med en personal upp till ankomst terminalen ringde jag mamma var j ag var, eftec en stund kom de med pappa och mötte mig. Det var roligt att se dem igen.

Det känns skönt att vara framme på villan. Redan ikväll lagade vi med pappa min dator i skick själv kollade jag att Wifi nätet kom igång, och det gjorde det. Sen fick jag en dator till med samma uppgift. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.