Nu är det semester

Känslan när jag började inse att nu var det semester, är nog härlig måste jag säga. Sista åkturen före semester med Vipbussen blev lite på den längre sidan, till all lycka fanns luftkonditionering i bilen i denna sommarvärme. Jag hann hem o. dricka kaffe innan min fysioterapeut kom, ja det var sista gången före ledigheten. Idag blev det avslappning och töjning.

Mot kvällskvisten kom min bror med en ny bärbar dator åt mig, och installerade den som jag ska ta med mig i morgon. Nu blev det lite ändringar i morgondagens planer, meningen var att min bror skulle köra mig till Kronoby flygfält, istället blir det en av mina vänner. Men allt passar mig. Före kvällsmålet hann jag med personalen packa det som gick att göra ikväll, resten fick bli till morgon bitti. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.