Speciella jag

Hade pratat med några handledare, att på onsdagmorgon skulle det vara bra ifall någon bekant personal kommer till mig. Det skulle underlätta mig när jag ska packa de sista som jag tar med, och man förstod mycket väl mig. Idag när jag på dagen såg föreståndaren, tänkte jag det skulle vara hyggligt av mig att tala om saken. Svaret var: ”Man blir nog bekant med sommararbetare” Ja , okej nu var det inte frågan om jag skulle bli bekant eller inte, utan att det skulle gå smidigt o. jag får koncentrera mig på packandet.

Människors attityd och inställningar kan irritera mig. Man tror sig göra rätt, så istället blir man nästan nertrampad utan någon förståelse. Till sist hittades det en lösning i personalen som jag var nöjd med. Sen blev jag på bättre humör när jag hörde att man hade skrattat åt ett av blogginläggen, även om det var töntigt. Och de som känner mig så kan läsa mellan raderna, sade jag skrattande.

Ikväll när man duschade mig, fick jag veta att en del tycker att det tar så länge hos mig. Då fick jag ”speciella jag” känslan, men det kan jag inte ändra på. Duschandet tog lite på tjugo minuter. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.