Sov du bra i natt?

Det kommer gånger när jag tycker att människor nästan övereagerar om saker och ting liksom igår kväll, när det var tandkräm på min tunga. Ja nu är jag en som inte sköljer munnen efter tandborstningen, så min tunga kan vara vit. Så igår trodde handledaren att jag hade Geografisk tunga eller vandrande glossit, som är en sjukdom på tungan ofarlig o. smärtfri. (

Orsakerna till geografisk tunga

Tungans yta är normalt täckt med ett lager av små knölar, eller papiller. När delar av tungan saknas delar av detta lager, smidig smf oregelbundet formade röda fläckar form, till synes just ur det blå. De röda områdena kan eller kan inte beskrivas med gräddvit eller vit kantlinjer. )

Själv trodde jag knappast det var det, och att det bara var tandkräm, liksom några i personalen gjorde det också. Denne bad sjukskötaren att komma och se på min tunga.

Nå , det blev morgon innan sjukskötaten hann till mig, och konstaterade att tungan såg alldeles normal ut. Sen såg vi på varandra o. undrade vad det var för sak, kände mig glad att jag hade andra människor på min sida. På dagen for vi härifrån boendet och äta lunch till Korv Görans. Sedan frågade människan som var hos mig igår; ”Sov du bra i natt? ”Ja” Svarade jag, desto mer pratade vi inte. Solen sken och det var härligt varmt. Jag beställde själv kebab med sallad, det gick bra utom att det kom i misstag franska potatis. Äh, det gjorde inget.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.