Det gick inte som i Strömsö

Ibland önskar jag att man borde kunna vara tyst om en del saker så att ingenting extra skulle hända. Ja ja, den konsten vore bra att kunna, men tyvärr är jag inte så bra på den. I morse blev det tal om funktionshindrade och att man vill att de skall använda den kollektiva trafiken o. vara ute i samhället. Tanken är god, bara allt skulle fungera. Det blev några ord om den lokala Vippari.

Hade tänkt ha en kortare arbetsdag, och beställt skjutsen hem redan till kl. 12.15. Vädret var ganska varmt och soligt, då körde jag med elrullstolen ut och väntade. Efter en halvtimme frågade jag om en man som kom förbi kunde hjälpa mig att ringa till Vipcentralen, där fick man inget svar, utan en röst som sade att beställningen skulle göras elektroniskt. Men just då hjälpte det inte mig . Själv ringde jag till dagliga verksamheten, berättade hur saken var. Då fick jag höra att centralen hade ringt dit och undrat varför jag satt därute, centralen har sitt kontor nästan i samma byggnad där jag jobbar. Sen lovade man beställa en bil åt mig. Ja jag kom hem, bara lite senare än vad jag hade tänkt.

Nej det gick inte som i Strömsö, men nu är jag hemma och helgen är framför.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.