Så trevligt med en pratstund

En av mina goda vänner ville komma och hälsa på mig ikväll, innan jag far på semester. Det hade jag förstås ingenting emot. Så trevligt med en pratstund såhär en grå och mulen torsdag kväll, och bästa att jag fick vara jag och inget mer.

Medan vi pratade åt jag kvällsmål, frukt och te. Min vän sade att man kunde vara mina händer om jag behövde hjälp. Sedan kom vi fram till att det var nog bra att hoppa över örtagården i förrgår kväll. Ja det finns alltid prata om, och jag är glad över att ha vänner.

Visserligen blev min kvällsdusch lite senare, eller det är hur man tar det ibland blir det tidigare och ibland senare. Nu blev det inga problem om tidtabellen, ja jag tycker om när man kan komma överens med människor. Det är precis som det skall vara, och som det är här i livet. Ja det var en bra kväll. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.