Vad behöver jag hjälp med?

På eftermiddagen kom jag hem tidigt, hör och häpnad så körde Vipbussen direkt som kändes skönt. Sedan till min förvåning då jag hörde de som skulle jobba i vår stuga ikväll, kunde jag konstatera att vi hade ingen ordinarie personal. Nu kan jag låta lite petnoga, jag tyckte inte riktigt om tanken, speciellt om någon ny personal skall vara med och se på. Enligt mig kan risken vara att den nya få fel bild av rutinerna, men det behöver inte vara så.

Själv märker jag om någon människa inte har varit hos mig så mycket eller på länge, ja det märks att man är kanske lite osäker. Nu idag när jag hade sagt vad jag ville äta. Sedan kom frågan: ”Vad behöver jag hjälp med? Då blev det att jag räknade upp alla saker såsom: Att laga mat och hjälp med att äta. Visst var det lite förvånande att få en sådan frågan men jag lyckades med att hålla mig lugn.

Innan man kom in med min post, så tittade jag på penséerna som hängde men var inte säker om de var torra eller var det efter blåsten. Bad sen personalen se om blommorna var torra, lite torra var de. Ja mina ögon hade sett rätt, jag var glad att de fick vatten. Just nu känns det som om kvällen gick rätt bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.