Spänning i vardagen

Det var en morgon som det fanns lite mindre av hjälpande händer, men här på boendet hann alla bra till sina jobb. Allt gick smidigt även om i bakhuvudet fanns frågan vad klockan var. Solen har skinit idag, och lite varmare men smått blåsigt väder har det varit.

Vad skulle vardagen vara om det inte fanns spänning? Jag hade varit och ätit lunch på jobbet, så när det blev dags att ta hissen ner till arbetsrummet. Hittade vi med hemvårds personalen en lapp;: ”Hissen får ej användas under servicearbetet pågår” Alltså vad irriterande när man inte var förberedd på sånt här- Vi kunde bara sitta o. vänta, själv hade jag redan ett plan, försökte ringa till dagliga verksamheten och ändra min skjuts hem utan att få svar. Hemvårds personalen ringde på felanmälans numret, där man lovade ta reda på hur länge servicearbetet skulle pågå. Nå, efter ett tag ropade man från övre våningen ner åt oss, hissen gick att använda. Sedan var allt frid och fröjd, och vi var nöjda.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.