Kyliga vindar

+10 grader med blåst gör att det är kyliga vindar. När jag satt o. drack eftermiddagskaffe, ringde en av mina vänner. Vi bestämde oss för att hoppa över kvällens örtagårds träff, när det är så pass kyligt väder.

Ibland blir jag tvungen att småle för mig själv, när människorna frågar mig hur mycket jag vill äta. Idag bad jag att få äta en köttskiva och potatis, man hade väl inte trott att jag skulle orka med all kött. 🙂 Men visst gjorde jag det, jag är en matglad människa och förbrukar energi.

Ikväll blir det trampning, istället för uteliv. Ja jag får inte bli för lat, och motion är alltid bra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.