Ett nytt mobilfodral

Efter arbetsdagen for jag med assistenten till posten och hämtade ut paketet, som var ett nytt mobilfodral och visst är det fint, som passade perfekt till min mobil. Kände mig glad när assistenten ville komma ännu en gång före semestern. (när människan som var med oss i måndags inte var riktigt min typ) Då vi kom ut från CityMarket träffade jag en vän.

Här hemma tvättades akvariepumpen/ filtret ännu en gång före sommaren, sedan tog jag och beställde nya filter på nätet. Därute var det ganska behaglig värme med sina 18, 19 grader. När vi med assistenten var på terrassen o. såg på blommorna, erbjöd min assistent att ta pelargonerna hem till sig. Själv blev jag glad och visste att då skulle pelargonerna bli omskötta. Vi hann också skriva skötselråd om blommorna och fiskarna till personalen, under tiden som jag är på semester.

Bra att få sakerna gjorda innan jag åker iväg. Ja alltid hittar jag något att göra när man är här hos mig. 🙂 Bilden på mobilfodralet togs med min tablett/padda, och när jag skulle instagramma så var delaknappen uppe i hörnet, och jag tänkte inte nå till den. Sade då: ”Nu har jag för korta armar” Men till sist lyckades jag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.