På språng

Regnet kom ganska hårt och lite åskbullrande hördes, när jag satt o. åt frukost. Åskvädret varade inte länge, det var ändå kring +18, 19 grader, så efter ett tag började solen att skina. Jag hade en pratstund med en personal som kändes bra.

Sedan var det dags att vara lite ut på språng, en taxi hämtade mig vid halvtolvtiden som körde mig till Larsmo. Jag var bjuden på barnkalas hos min väninna. Det kändes roligt att hinna träffas före semestern. Kalas är alltid trevliga att vara på, och få träffa andra människor, .

Det blåser lite tidvis lite mer än igår, men solen skiner i alla fall. Jag känner mig glad över att vi med handledaren lyfte ner mina blommor. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.