Lite jobb och mat hos vänner

På eftermiddagen blev det lite jobb. Fick be att personalen skulle försöka ta bilder till den finska versionen av boken. Med lite redigering godkändes av redigeraren.

En stund senare kom mina vänner efter mig, och vi for hem till dem. Där fick jag god mat . Alltid lika härligt att få träffas och prata, tiden gick nästan för fort tyckte jag.

Ibland känns det som om man var tvungen att säga varje sak in i det minsta detalj, kändes så när mina kvällsbestyr gjordes ikväll. Saker som borde vara nästan självklara, men för alla är det inte det. När jag bad om att få ett glas vatten, ja plötsligt stod en kanna med vatten på bordet. Till sist fick jag förklarat vad jag hade menat. Det är tyvärr lite kontakt som jag får med den här människan.

Efteråt blev jag tvungen att få prata ut med en personal, som har liknande tankar som jag. Vet inte vad eller hur det kändes men det var bra att prata.

Här tidigare lovade man lite hårdare vind i morgon, så jag bad nattpersonalen lyfta blommorna ner från terassbordet. En citron föll som lades in i kylskåpet. Oj, det blev en ny dag medan jag bloggade.

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.