Full eftermiddag

Alltid någon gång vill det bli mycket program, även hur jag planerar men det är bara trevligt. Ja min eftermiddag blev ganska full idag. Jag hade fotvård när jag kom hem från jobbet. Trevligt att få fotvård och samtidigt träffa en vän. Mor kom på ett snabb besök, hade en del saker åt mig.

Nu ikväll var vi med mina vänner kaffeansvariga på talkokvällen vid Bjärgas. Det blev smörgåsar och rababerpaj som bjöds på. Solen sken hela kvällen och det var +18 grader ännu när vi kom hem, men myggorna hade börjat komma.

Lite senare kom min svägerska till mig, det var något jag ville ge. Jag fick hjälp med att lyfta ut citrus träden och pelargonerna, så nu får de vara ute under sommaren. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.