Bästa dagen

Alltså det kändes härligt med en morgon, när jag märkte att det var mycket lättare o. vara utan att behöva hosta. Sen vågade jag minska på hostmedicinen, dessutom var det lättare att tala och rösten höll bättre. Och hittills har det varit den bästa dagen sen jag blev krasslig, även om jag har försökt uppmuntra mig själv, att jag blev bättre och bättre.

På förmiddagen var det till en början mulet väder, men småningom kom solen fram och började skina. Vi var ett gäng från boendet som gick ut på en promenad. Det kändes faktiskt skönt och uppfriskande. Nu väntar jag på att min bror ska komma och hämta mig, jag blir bjuden på en matbit. 🙂

Ni ska ha en trevlig fortsättning på dagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.