Var är mina matvaror?

Idag är det torsdag och matbeställningen kom på eftermiddagen, men mitt kylskåp gapar tomt. Så nu sitter jag och funderar var är mina matvaror. Glömde att fråga människan som packade upp stugans matbeställningen. Men någonstans här i huset borde matvarorna vara. Jag skall ta reda på.

Några små små hostanfall hade jag ikväll, men hoppas att det var där då, tog lite hostmedicin som lugnade ner irritationen. Åtminstone har jag en väldig bra medicin Codesan Comp som jag tar till natten, som har gett mig en god nattsömn på nätterna. Slötittar på ishockeymatchen mellan Finland och Sverige, det är 3 – 3, tror att jag ser på den andra perioden till slut och sen får det vara.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.