Vad gör jag med ett kök?

Hade tänkt laga lite mat i mitt lilla kök, eftersom jag visste att det var två personal ikväll. Ibland är det trevligt att laga något mat, då det finns möjlighet till det. Men nu gick det så att man kom och frågade mig om det passade att man tog matvarorna till stugköket o. lagade maten där, och då var det möjligt att övervaka de andra som åt. Själv blev jag paff över frågan och kunde inte stå på mig så jag gick med på det.

Efteråt kändes det lite konstigt, att de andra grannarna hade liksom en större roll än mig. Förlåt, ifall jag får det att låta det som kritik, ja, just då kändes det så. En fråga som dök upp i mitt huvud: ”Vad gör jag med ett kök, om jag inte får använda det?” Nu kan jag ingenting för mina känslor.

Solen kom fram på eftermiddagen, sedan har det varit lite blåsigt också. Annars har jag det bara bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.