Allt borde man tänka på

Det har varit dålig bild på TV kanalerna, Finlands 1 och 2 i en längre tid. Jag behärskar tekniken till en del, fast jag säger det själv. Hade inte tänkt på att försöka göra en kanalsökning på nytt, tills min bror frågade om jag hade gjort det medan vi pratade om att han skulle komma in hit till mig o. se på problemet.

Då startade jag kanalsökningen, och när allt var klart så var bilden bättre på de här kanalerna. Det var enkelt. Allt borde man tänka på, men man gör ju inte det. Nå, åtminstone fick jag träffa min bror, som var trevligt. 🙂 Ikväll har jag tagit det lugnt ännu, och låtit min kropp vila. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.