Nu blir jag bra

I morse tog jag med min personal beslut att vi skulle fara till jouren, bara för att inte låta hostan bli värre och tills jag blir riktigt kraftlös. Nu var jag i ganska bra skick. Det blev en del saker för mig att ordna t.ex. att annullera både vattenterapi och hemvården för idag.

På jouren väntade jag för att komma in till läkaren, där fanns några andra än vi och tog över två timmar att få komma in. I mitt huvud hade jag funderat ut en rad av motivationer, varför jag behöver antibiotika men som sagt jag var beredd på det. En del läkare stirrar på CRP värden och gör bedömningen efter dem, i mitt fall är de alltid låga. Men nu var turen på min sida och fick komma till en läkare som förstod att det behövdes mediciner. Det gick att byta ut mediciner som inte gör mig illamående, och gjorde mig glad. På hemvägen var vi med handledaren via apoteket och hämtade ut medicinerna. Nu blir jag bra.

Det har varit en rätt solig och varm dag, kring 23 grader. Min assistent kom färsk fisk, Muik (Siklöja) som stektes hos mig. Plötsligt fick vi en idé att fara till Sunds o. köpa lite penséer till mina blomlådor, jag var genast med på noterna. 🙂

Det blev somrigt och vackert med nya blommorna. Bästa med dagen var att jag hostade inte just något alls, vilket jag känner mig glad för. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.