Soligt och varmt

Jag sov bra i natt, vilket kändes skönt. Min hosta börjar ge med sig, nu hatklar jag mig bara. Känner en tacksamhet ifall jag skulle få komma lindrigt undan, men nu till något annat.

Här är det soligt och varmt, med 19 värrmegrader oj, vad det är härligt med värme. Vi var med mamma och pappa ut till min brors villa o. åt grillkorv. Det var skönt att sitta i solen och äta. 🙂 Sedan for jag till frissan och klippte mig, som behövdes nog. Jag började se ut som en trollunge ifall jag inte hade borstat håret så långt var det. Det blev en skön känsla att få kortare hår. 🙂

Ni skall ha en trevlig fortsättning på lördagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.