Hinderfri- och speldag i Tellus hallen

Ja jag hade redan börjat tycka att i år har det inte varit så besvärligt med pollen, men nu har min allergi gjort mig lite hes. Tja, inte så farligt. Solen har skinit och ganska varmt är det.

Idag blev det lite kortare dag på jobbet, jag skulle ju åka till Hinderfria- och speldagen i Tellus hallen. Hann riktigt bra med gårdagens arbete, gick o. åt redan efter klockan elva. Så kom Vipbussen efter mig kvart före tolv, bussen kom i tid.

Jag kom precis i tid Tellus hallen, mötte dagliga verksamhetens gäng utanför dörren. Någon stund senare kom min mor, vi gick tillsammans och tittade på saker. Körde med elrullstolen igenom några hinderbanor, lyckades att inte fälla saker även om det ibland kändes lite svårt. Var och mätte styrkan i händerna, på den högra 9 kg o. vänstra 10 kg. Det kunde också bero på hurudant grepp jag fick. I överlag tyckte jag att det var intressant, även om det fanns saker / spel jag inte kunde göra t.ex. spela badminton. Jag testade också på blåspilkastning. Sen blev det mjöd och munkar.

Sen var det några grannar och jag som med personalen kom gående hem. Nu ikväll tänkte jag låta kroppen vila o. inte trampa, tror faktiskt att de här symtomen jag har beror på pollenallergin.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.